tisdag 8 december 2015

Magnetprodukter i stället för värktabletter?

Magnetterapi

Använd magnetterapi i förebyggande syfte!
Jorden är en stor magnet och laddar våra celler. Statiska magneter laddar cellerna i kroppen som kan vara försvagade kanske på grund strålning, el, eller obalans/sjukdom.

Magnetterapi kan ha en positiv effekt på obalanser i kroppen! Det är helt naturligt att en förhöjd syrenivå både förbättrar människans allmäntillstånd och hennes prestationsförmåga liksom det förbättrar förmågan att stå emot olika sjukdomsangrepp.

Värt att prova vid, reumatism, muskelvärk allmän ledvärk och artros.
Hjälper många diabetiker.

Värt att prova vid, reumatism, muskelvärk allmän ledvärk och artros . Hjälper många diabetiker.

Magneter kan lindra tillfällig smärta redan inom 15 min.

För snabbare återhämtning vid träning och idrottsskador! 
För att en skada ska läka så måste blodförsörjningen vara god i det skadade området. Magneter ger en ökad blodcirkulation och syredistribution, bättre styrka och balans, mindre problem med mjölksyra. Använd magnetprodukter före och direkt efter träning för att förebygga skador och för en snabbare återhämtning. Du kan även använda våra läkemagneter i kombination med kyla och keramiska fibrer, vid svullna fotleder, muskelbristningar och allmän muskelvärk i vader, lår och rygg.


Magnetsulor, Pain@way - 1 mm tunna
Magnetsulor ökar blodcirkulationen i fötter och ben redan inom några minuter. Passar alla skor, används dagligen, kan flyttas mellan olika skor.
Från foten strålar det ut nerver till alla delar i kroppen, därför är magnetsulor och hålfotsmagneter till nytta för hela kroppen. Ger energi och kan minska stelhet i muskler och leder i hela kroppen.

Högsta kvallite, bästa komfort. 400 gauss, samma styrka som i betydligt dyrare Nikken sulor. Heltäckande magnetfält, växelmagneterna är placerade som ett randigt mönster över hela sulan. Storleken kan justeras med sax. Ange din storlek vid beställning. Se forskningsrapport om magnetsulor


Produkter för din hälsa #bravara Sverige